After Eight Cupcakes
Hej!
After Eight Cupcakes

3 |
2,5 dl |
1 tsk |
50 gram |
1 dl |
1 msk |
3,5 dl |
2 tsk |
4 msk |
1 nypa | ||
100 gram | ||
250 g | ||
Mörk chokladfrosting:
200 g rumstempererat smör 200 g mörk choklad 2 dl florsocker 4 msk kakao 2 tsk vaniljsocker 200 g philadelphiaost |
||
4. Blanda mjöl, bakpulver, kakao och salt och vänd försiktigt ner det i smeten. 6. Smält chokladen i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten) eller i micron. Vänd ner den smälta chokladen i smeten. 7. Fyll muffinsformar till ca 2/3 med smet. Bryt en after eight i två bitar och tryck ner bitarna i varje cupcakes. 8. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter. Känn med en sticka om de är klara. Om stickan är torr är cupcakesen klara. Mörk chokladfrosting 9. Smält chokladen i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten) eller i micron. Låt svalna.
Dessa cupcakes var riktigt smarriga, speciellt om ni är som mig och älskar After eight!
Vi hörs! ♥ |